Plötsligt händer det.

Det är intressant hur fort det kan förändras. för några dagar sedan bara så ville inte Alva, som jag skrev då, sitta i badkaret. Inte. det. minsta.
Samma kväll som jag skrivit det så vände det. Från ingenstans. Nu älskar hon det.

Ikväll drack hon även en hel flaska välling. Det är första gången hon druckit mer än typ en halv deciliter. SÅ nu för tiden ammar jag kring kl 7 på morgonen och sen kring typ 22. Och några vändor på natten. Tanken är att vi ska ta tag i dem snart med men jag har inte riktigt orkat än.
Jag får en släng av ångest av tanken på att Alva ska gråta mycket en natt så att Elsa vaknar. Känner inte riktigt att jag orkar ha två ledsna pigga ungar mitt i natten. Den tiden kommer nog så småningom ändå.

Mitt i leken.
Tänk vad tiden går fort. Hon sitter redan själv och är inte långt ifrån att börja krypa. Tiden går så fort.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.