ensamtid och planering

Det är en speciell känsla när din man och din mamma packar ner båda barnen i vagnen och går ut på promenad och lämnar dig att göra sådant som du verkligen behöver.
I mitt fall; planera barnvälsignelsen.

Jag måste strukturera upp vad jag ska göra, när, och hur mycket. Om jag inte har planerat det i god tid innan så går jag runt och mår så otroligt dåligt av stress. Så, för att kunna njuta av julens ledigheter så måste jag göra ett bakschema och en lista på dekorationer som ska göras/köpas. Så är det när hjärnan bara snurrar av allt möjligt tokigt :)

dock hade jag helst av allt bara satt på en bra serie och tittat flera timmar i sträck. Men men, det kommer nog en tid för sådant med :)Jag har en mysig utsikt i alla fall :)

snön har äntligen kommit till Piteå!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

DIY - Rosett i sockerpasta

Det där med tygblöjor