Höstfesten

Första helgen i november så hade vi vår första höstfest. Jag har aldrig varit något stort fan av Halloween och har under några år känt att jag hade velat ha en annan tradition istället. Sen tycker jag också att det är lite konstigt att vi har tagit efter Halloween men inte thanksgiving. Hur bra är det inte med en tradition där man firar och tackar för alla bra saker man har? Vi har det ju faktiskt oförskämt bra.

Så jag tog upp det med mina föräldrar och sen bjöd vi in ett gäng vänner till dem.
Vi åt snittar, Pulled pork hamburgare, och tårta.

som vanligt är jag dålig på fota men på tårtan och fikat fick jag i alla fall bilder.
Om ni följer bloggen Johannas tårtor så ser ni att stubbtårtan är ett stort kopieringsförsök från hennes stubbtårta som hon gjorde några veckor tidigare. Men faktum är att jag velat göra en stubbtårta länge och hennes var så fin så jag var tvungen att prova göra en sån :) Min är dock inte fylld med glass utan med chokladbottnar,hallon, vit chokladmousse och mörk chokladmousse. Mer på fikabordet var det moster fia(en typ.. kaka?! som bara finns i Piteå. hur goda som helst!) och mammas morotskakemuffins som också är helt magiskt goda. Det var en otroligt lyckad dag och jag ser fram emot att få göra en årlig tradition av det här  :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.