Vardagsblurr

Dagarna smälter liksom ihop när man bara är hemma så här.

Idag var första dagen som jag var ensam hela dagen med flickorna. Innan har jag träffat mamma efter lunch om Patrik jobbat heldag men idag är hon i Piteå så jag var hemma själv. Det gick dock över förväntan då Elsa sov 3 timmar istället för 1. Inte mig emot :)

Imorgon ska vi på inflyttnings och 60 års fest. Min fina kusin med fru har nämligen båda fyllt 30 samt flyttat in i sitt egenbyggda hus. Det ska bli roligt med lite festligheter även om det inte blir så sent när man har med sig båda barnen. Sen är det ännu fler spännande saker som händer framöver. Men de berättar jag om en annan dag :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.