Söndag

Idag är det söndag och då vi äntligen har börjat få tillbaka rutinerna med att gå i kyrkan så innebär det kyrka i eftermiddag. Sedan blir det middag hos mamma och pappa.

Det är så fantastiskt skönt att vara hemma båda två på dagarna,(bara för det kommer Patrik säkert bli inringd till jobb imorgon)  jag har en fantastisk man som ger mig sovmorgon nästan varje morgon fast han sover nästan lika lite som jag.

Elsa sover fortfarande väldigt dåligt på nätterna, det har hon gjort sen hon var liten. Jag vet inte vad det beror på, tror det är många småsaker som spelar in. Men det gör ju att Patrik inte heller får sova ordentligt på nätterna.
Nåja. Om några månader slutar förhoppningsvis Alva äta på nätterna. Då ska han få massa sovmornar!Jag vet att man är något partisk när det är ens egna barn. Men åh så söta ungar jag har.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Att leva i en ojämställd relation

goder morgon :)