Jag vet,  jag vet. Vad hände med matprojektet  Ewa? Vad som hände var att våra pengar tog Slut.  Vi kämpar fortfarande med att komma tillbaka till att få ekonomin att funka. Speciellt sedan bostadabidraget  blev indraget. Det gör som en del.

Patrik har jobbat två dagar den här veckan.  Idag var första heldagen så efter att Elsa sovit middag åkte jag till mamma med flickorna.

Det var första gången jag åkte så långt med båda själv och som tur är så sover Alva oftast i vagnen för Elsa vill bara vara uppe och titta och hon är inte alltid den  lättaste att säga till då hon har en vilja av stål (vilket ju egentligen är bra)

Hon fick sitta framåt i vagnen för första gången när vi varit iväg såhär länge. Egentligen tycker jag att hon är lite liten för det men hon tog det bra och vände sig mot mig när det var något hon ville kommunicera. Tänk att hon är så stor redan :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.