Vardagssnurr

Vardagen snurrar på här. När vi bara är hemma är det för det mesta stressfritt MEN det är verkligen en utmaning att få ut hela familjen genom dörren. Speciellt om man har en tid att passa.
2-4 timmar tar det oftast att få alla och allt klart att åka. Beroende på om jag är ensam eller om Patrik också hjälper till.(Vilket han 99,9% av gångerna gör)

Idag skulle vi vara i stan kl 12 vilket innebär att vi måste ut genom dörren senast halv 11 om vi ska åka kollektivt.
Jag gav mannen lite sovmorgon då han vanligtvis tar Elsa på morgonen varje dag och när han klev upp klockan 9 så hade jag sett till att;
Elsa hade ätit frukost och fått på sig kläder på överkroppen(ingen ide att ta på byxor/tights när hon ändå ska byta blöja precis innan vi åker),
jag hade tagit fram kläder åt Alva,
druckit kaffe och packat extrakläder i skötväskan.
Detta tog ca 2 timmar.

Så det mesta var gjort. Alva skulle ammas och kläs på, Elsa skulle få en ny blöja och byxor, Patrik skulle äta frukost och jag skulle få på mig kläder. Låter nog inte som så mycket att göra på 1,5 timme. Ändå var vi inte ute genom dörren innan halv. Dock var vi bara 5 minuter sena och det var bussen med. Men ändå.

Jag är glad att Alva går bra att lägga ner på dagarna. Hon slocknade i vagnen så fort hon var redo att åka så att vi kunde fokusera på resten.
(Att de senare började gallskrika i vagnen samtidigt, den ena av hunger och den andra av trötthet när jag var helt själv på stan för en stund, det är en annan historia)

Det är inte enkelt jämt, men det är fantastiskt. 

Lycka är att få hålla själv. Eller ja, nästan själv i alla fall ;)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.