Ensam hemma

Det här året är jag och Patrik föräldralediga tillsammans.
Tanken var från början att Patrik skulle plugga nu men vi valde att ta ett år hemma med barnen istället.
Reaktionerna vi har fått har i princip bara varit positiva och ärligt så förstår jag inte varför inte fler gör så här. P kommer att hoppa in lite som timvikarie på sitt jobb men i övrigt ska vi vara hemma. Så än så länge har jag inte varit ensam med flickorna mer än typ 3 timmar i sträck. Vilket har varit otroligt skönt. 

Jag tror dock att det här året kommer vara ganska utmanande för oss. Att vara hemma hela tiden gör att vi lätt tappar rutiner och inte får något annat socialt utbyte än varandra, Så första steget nu kommer att vara att skaffa gymkort. Vi behöver komma igång och röra på oss och vi behöver båda få komma ut ur lägenheten på egen hand. 

Dock är mitt första steg egentligen att skaffa träningskläder. Jag är så snål när det kommer till mig själv och vill helst inte lägga pengar på något alls. 


Typ denna. Och ett par schysta tights

LSKÄRDELA

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.