Skötväska och vagn

Jag började ju sy en skötväska för rätt länge sen och den har varit klar nu men jag har inte haft tid eller ork att fota den förrens nu.

Såhär ser den ut i alla fall.
Det blev en hel del missar, jag köpte för kort dragkedja, jag glömde bort att jag ville ha fler fack inne i väskan och jag har fortfarande inte köpt kardborreband så att man kan stänga facket på baksidan eller fästa locket på framsidan.

Men på det stora hela är jag nöjd.

Utsidan är sydd i marinblått markistyg och insidan är vanligt fodertyg.


Under locket finns det tre fack för ex. blöjor Insidan har två dragkedjefack. Nu är den bara fylld med ett skötunderlägg och tre necessärer. En med uppfräschningsgrejer till mig, eller vilken vuxen som helst som har med väskan. Och två till barnen. En med alvedon, handsprit osv och en med tandborste, tandkräm, nässug, solstick osv :) Och det är mycket plats kvar!


Förutom att lammskinnet ska få flytta över till denna vagnen när bebis kommer så är den klar. Redo för litens ankomst och långa promenader :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.