infektion och blodförgiftning

Den 14e kom Alva, vi fick åka hem den 16e bara för att tidigt morgonen den 19e åka tillbaka igen då jag fick inflammation i livmodern. Så vi fick bli inlagda i tre dagar så att de kunde se att medicinen fungerade.

Och idag ringde överläkaren och sa att blodprover som kommit tillbaka idag visade på att jag även hade blodförgiftning när jag kom in i lördags. Så nu är vi glada att vi tog det på allvar att jag blev så dålig. Jag har aldrig haft så mycket frossa i hela mitt liv och det är inte många gånger jag haft så hög feber heller.

Nåja nu mår jag bra även om jag äter antibiotika i några dagar till.
Idag är jag hemma själv med den här godingen då hennes pappa och storasyster har åkt till sommarstugan och farmor och farfar över dagen. Jag har passat på att baka dumlegrottor till imorgon då jag fyller år.
Det blir dock ingen tårta och inget mer fika än så. Orkar inte riktigt baka något avancerat i den här värmen.
+ för att jag ju redan firat mig med tårta ;)Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.