Date och ny barnvagn

Imorgon är en stor dag, iallafall för mig, för svärföräldrarna kommer och jag och Patrik ska på date!
Hela eftermiddagen och kvällen dessutom. Och som jag längtar, det var så längesen vi hade en heldag sådär. Eller ja, vi hade en när vi var i Piteå nu, men olika saker gjorde att alla planer ställdes in och istället blev det bara lite slarvigt spontana saker. Men nu, nu blir det trerätters, kanske lite shopping, och sen bio. Jag har bara varit på bio en gång tror jag sen Elsa föddes så det ska bli roligt!

Något annat stort är att det damp ner en ny vagn här idag.
Vi har ju en syskonvagn tills när bebis kommer, men vi kände att vi behövde ha en extravagn till Elsa med, när hon är med sina mor och far föräldrar osv. Den vagnen vi har sen innan är en gammal brio från -06 och när vi var uppe i Piteå hände något så att fästet till sittdelen knäcktes på ena sidan så den kändes inte alls säker att köra med längre. Sen är den otroligt tung och klumpig och tar mycket plats i bilen.

Så vi har tittat och tittat på olika modeller och letat på blocket. Den modellen vi ville ha kostade dock ca 1800 begagnad (och då ingen fanns i närheten av Göteborg hade den varit tvungen att skickas vilket hade adderat några hundralappar) och var då iallafall fjolårets modell och nu hade köpbarnvagn.se kampanj på -14 för 2200 inklusive frakt. Så då slog vi till. Vi har inte kört den ute ännu men den känns otroligt lättkörd och Elsa älskar den. Den är även mycket mindre hopfälld och har svängbara framhjul så jag behöver inte häva vagnen varje gång jag ska svänga när jag är ute och går igen under denna graviditeten. S.k.ö.n.t.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Att leva i en ojämställd relation

goder morgon :)