Kalaset!

Jag är ju segast i världen.
Men förra lördagen hade vi i alla fall ett otroligt trevligt kalas. Det är dock gånger som detta som jag märker av adhd:n extra mycket. Jag kan inte tänka på något annat under flera veckor innan och hade packlistor och kom ihåg listor till allt möjligt för att försöka strukturera upp vad som skulle göras och vad som skulle packas.
Dock blev det ju bra till slut :)

Självklart har jag bara bilder på fikat, mer kom jag såklart inte ihåg att fota :) Men det är sånt som händer.

Imorgon kommer Stina och Joel hit och myser lite. Och sen i helgen kommer svärföräldrarna och då ska vi faktiskt åka bort, Patrik och jag, en natt tillsammans med några vänner. Det ska bli så skönt att få sova en hel natt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.