att fylla 25

Jag har alltid tyckt om kalas, andras kalas.
Men det är många år sedan jag tyckte om mina egna kalas. Inte för att jag blir äldre, det har jag inget emot, jag tror snarare det handlar om att när jag växte upp så var(är) det alltid en festival samtidigt som jag fyllde år. Vilket gjorde att när jag ville bjuda hem vänner så skulle folk alltid ut, eller så var de bakis från helgen. Så jag slutade ha kalas, eller fest, eller vad man vill kalla det, med kompisar och bjöd bara hem släkt.

Inte för att det är något fel med släkten, inte alls, men det gav en känsla av att min födelsedag inte riktigt var värd att fira, utan det var viktigare att gå ut.

Nåja, i år fyller jag 25. Och för en gångs skull har jag bestämt att jag faktiskt ska ha kalas. Förvisso tillsammans med min dotter, men Elsa fyller 1 så hon kommer ändå inte fatta att vi delar :)

Jag har även börjat fila på vad jag önskar mig.
Eftersom att det är 25 så anser jag att jag får önska mig lite dyrare grejer och då jag ofta vill tänka praktiskt så består min önskelista för närvarande av;

En ny symaskin.


bild härifrån

Förutom att denna är otroligt snygg så, åh, den jag har är en fruktansvärd katastrof. En ny vore en dröm.


En torktumlare;
Bosch Kondenstumlare WTW84362SN
bild härifrån

Patrik säger att jag inte får önska mig det då det inte "bara är till mig". Men jag VILL VERKLIGEN ha en. Vilken lyx!

en ny matservis;
ARV Servis 18 delar IKEA
ikeas servis ARV är jättefin, och 12 av varje av den, ja det hade jag inte tackat nej till.

Och massa mer saker som inte "bara är till mig"
typ;
normalstora glas, snygga serveringsfat, såskanna..
IKEA 365+ Glas IKEA Kan staplas i varandra för att spara plats i skåpet när de inte används.STOCKHOLM Serveringsskål IKEA Utmärkt till bröd, en matig sallad eller som en dekorativ fruktskål.TRIVSAM Såskanna IKEA
äh, vi har ändå inte plats för allt det här, och det är väl inte jätteroliga saker att önska sig (förutom symaskinen, den vill jag verkligen verkligen ha, och torktumlaren, och tallrikarna.... )

den som lever får se vad det blir :)


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.