Vår

Så fantastiskt väder vi har haft senaste tiden. Över 10 grader varmt och sol varje dag. Underbart! Det är dagar som dessa som jag längtar extra mycket efter ett hus. Känner mig så instängd i lägenheten.
Jag får passa på nu under mars när Patrik är hemma lite mer att plantera blommor,  så frön och vårfixa här hemma.

Nåja, som de flesta av er nog har hört nu så har vi än en gång en bebis i magen som vi väntar ska titta ut i slutet av juli. Elsa hinner bli drygt 14 månader och det ska bli så roligt att hon ska få ett syskon.

Nu är hon 9.5 månad och i går började vi känna av tänderna nr 3 och 4. Så hon är en liten gnällspik på kvällarna nu. Inte så konstigt dock. Det gör ju jätteont när tänderna kommer.

Nu blir det brödbak innan jag ska åka till jobbet. Det var längesen vi hade hembakat bröd här hemma och jag längtar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.