juldrömmar

Nu börjar ju julen närma sig, och för första gången sedan jag flyttade till Göteborg så har vi bestämt oss för att ha gran.
Vi har velat ha det alla år egentligen men det har inte riktigt funkat praktiskt. Antingen har vi varit borta mycket, eller så har vi inte haft plats.

Nu har vi dock det perfekta hörnet att ha en gran på.
Och när vi rensade svärföräldrarnas vind i helgen så hittade vi både julgransfot och julgransmatta och av Patriks mormor fick vi en jättefin julgransspira samt lite julgranskulor och ljusstakar.
Mattan är för tillfället mitt i en ordentlig genomkörare i tvättmaskinen för att få bort all vind-lukt och jag hoppas verkligen att den klarar sig.

i övrigt så är det ju så roligt att få skaffa lite nytt. Några julgranskulor har jag redan hunnit skaffa och förhoppningsvis hinner vi förbi IKEA nu någon dag och skaffa lite fler grejer.

SNÖMYS Dekoration hängande, 29 delar IKEA Gjorda av ett hållbart material och går inte sönder om de faller i golvet.SNÖMYS Girlang IKEA
SNÖMYS Dekoration, hängande IKEA Enkel att hänga upp eftersom den är försedd med band. Glasdekorationen är munblåst av en skicklig hantverkare.SNÖMYS Dekoration, hängande IKEA Enkel att hänga upp eftersom den är försedd med band.

ANNBRITT Kuddfodral IKEA Dragkedjan gör fodralet enkelt att ta av. 2 kuddfodral i matchande mönster.STRÅLA Taklampa IKEA Ljuset skiner genom pappret och ger ett mjukt, behagligt sken från taket eller i ett fönster.

Åh vad jag gillar julen!

Nu ska jag värma på mitt kaffe och hunnit bli kallt här i mitt drömsurfande och sen ska jag se om mattan klarade tvätten!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.