vaccination och planering

Lilltjejen fick vaccin igår, och som hon skrek! hon har dessutom en mamma som är så otroligt rädd för sprutor, så självklart började jag också gråta. Tur att vi har världens finaste bvc-sköterska.

Tiden går verkligen otroligt fort och jag kan inte fatta att hon redan är tre månader. Min hjärna snurrar för fullt och försöker planera barnvälsignelsen/inflyttningsfesten som är om några veckor, vad som ska bakas, NÄR jag kan baka det, hur mycket kan jag göra och frysa in i förväg? hur mycket mat ska vi ha? färger, inbjudningar, dekorationer, osv osv osv. Det är ju så roligt! Tänk bara vad jag kommer gå lös när hon börjar ha födelsedagar, åh vad jag längtar!

Något annat som är roligt är att tjejen äntligen börjar kunna nöja sig med att ligga själv, vaknar hon i vagnen så är det inte panik på en gång utan hon börjar slå på sin fina vagnmobil och prata med pingufigurerna. :)
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.