Magiska dagar och omagiska nätter

Både igår och än så länge idag är magiska dagar, det är typ 1 av 10 dagar som Elsa går bra att lägga i vagnen när hon sover på dagarna. Oftast så vaknar hon efter 5 minuter och somnar bara om i famnen och varje gång man testar lägga ner henne så vaknar hon igen. men både igår och idag så har det gått bra. Igår sov hon kanske 30 minuter i stöten i vagnen och hitintills idag har hon sovit nästan en timma. Såå skönt. som nu, att bara kunna sitta och blogga och dricka en kopp kaffe. Så otroligt lyxigt.

Något som dock är lite jobbigt är att hon på nätterna har börjat rata nappen och bara vill ha bröstet heela tiden. I natt känns det som att jag har ammat henne hela natten. Även om jag somnar under tiden så är det ju inte direkt så att man sover bra när hon börjar sprattla som en tok så fort hon tappar greppet vilket hon gör rätt ofta då hon i princip äter i sömnen. Och försöker jag med nappen så börjar hon gråta jättemycket och det enda som hon blir lugn av är att få äta.

Vi har varit otroligt bortskämda då Elsa alltid sovit väldigt bra på nätterna så jag känner absolut inte att jag ska klaga jag undrar mer bara vad det kan bero på. Förmodligen är det väl en tillväxtperiod eller något..

Kommentarer

  1. Jag var likadan sa mamma, att jag bara ville ligga och gosa hela natten och småäta. Det de gjorde då var att mormor kom på besök och jag fick sova med henne, det var ju inte lika mysigt och på två nätter så hade jag vant av mig att ligga och småäta. :)

    Ser fram emot att träffas i helgen. Pussar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

DIY - Rosett i sockerpasta

Det där med tygblöjor