skrikande barn

Vi har varit otroligt bortskämda nu i tre veckor. En vecka i Norrland, en vecka i Malmö och en vecka med svärföräldrarna och svägerskan här i Göteborg har inneburit tre veckor med konstant innehavande av villiga barnvakter. Så att en sådan simpel sak som att ta ett bad, sitta lite vid datorn, eller äta frukost i lugn och ro har blivit något man nästan tagit lite för givet att få göra.

Idag åker dock svärföräldrarna och min svägerska hem samt att Patrik började om att arbeta idag. Så det innebär att jag nu mer måste återgå till mina vanor här hemma.
Något då som är otroligt skönt är att Elsas sovrutiner har blivit mycket mer tydliga sista tiden. och hon blir lättare och lättare att lägga ner i vagnen på dagarna när hon har somnat.

Igår var vi till Falköping och firade Patriks mamma som har gått i pension och på vägen hem så var Elsa så arg. Det är nog bland det värsta jag vet när hon skriker så. Jag går sönder inombords. Hon skrek och skrek och vi stannade till säkert 4 gånger. Matade, bytte blöja, rapade, men inget hjälpte. Hon hade sovit bra på dagen och natten innan och hon hade ätit bra. Tillslut, efter sista stoppet (som självklart råkade bli på en mack där det fanns en godisbutik, 300 sorters lösviksgodis) så hade hon lugnat ner sig så pass mycket att hon tog bröstet, det hade hon inte gjort gången innan som vi stannade, och ÄNDÅ började hon gråta. Dock var det nog för att hon var helt slut vid det tillfället för efter bra några minuter så sov hon som en stock.

Och inatt sov hon över åtta timmar i sträck. Jag tror att hon hade någon matpaus där under natten (det faktum att jag har flyttat ut henne ur babynestet och lagt henne brevid mig samt att min amningsbh inte var ordentligt stängd vittnar om det även om mitt minne inte kommer ihåg något) Men det är så fantastiskt skönt att hon sover så mycket nu.

Nej, nu ska jag ta och äta en sista frukost medans barnvakterna fortfarande är kvar :)I tisdags firade vi två-årig bröllopsdag, hela familjerna på jensens :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.