Såhär ser det ut :)

Elsas faster har varit här i några dagar, och innan dess var hennes farmor och farfar här, så det har varit fullt hus.
På söndag åker vi upp till norrland och det ska packas och städas och hinnas med att mysa massor innan dess. Idag jobbar Patrik nämligen sin sista dag för sommaren och det är fantastiskt!! Det ska bli så underbart att få spendera en hel månad, varje dag, med min man. Han är ju min bästa vän, och att få vara med sin bästa vän hela dagarna varje dag, det är fantastiskt!

Något annat som är skönt är att Elsa har fått en sängmobil, och SOM hon älskar den! det är fantastiskt skönt, hon går äntligen att lägga ner några minuter utan att hon blir jätteledsen på en gång. En glad Elsa betyder, oftast, en glad mamma!Tänkte att jag skulle passa på att visa lite hur det ser ut här hemma, Även om det är lite stökigt.

vi börjar bli klara med uterummet, Även om det vissa dagar fungerar som torkrum för tvätten så är det ett så väldigt mysigt rum!

Gästrummet/kontoret börjar också bli klart, men det är det rummet vi lägger mist energi på, då det inte är en prioritet att bli klar där snabbt. :)

En fotovägg vi påbörjat i hallen, det ska upp fler ramar, vi måste bara sätta fast snöre på dem :)

Sovrummet, vi har möblerat om där, innan stod sängen upp mot fönstret, men vi flyttade den.


Tavlan fick vi i bröllopspresent av Patriks familj, det är hans syster som gjort den.


Ljusstaken fick vi efter andakten på gudstjänsten, alla småstenar som ligger i den är nerlagda av våra bröllopsgäster, alla fick lägga ner en sten var som fick symbolisera att de tänker på oss och ber för oss och vår relation


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

DIY - Rosett i sockerpasta

Det där med tygblöjor