Hemma igen.

Först var vi i Norrland en vecka, sen Malmö nästan en vecka och nu är svärföräldrarna och min svägerska här tills på torsdag, samma dag börjar Patrik om att jobba.
Då kommer det ha varit tre otroligt intensiva veckor. Men så väldigt trevligt som vi har så gör det inget!

Det är dock väldigt skönt att vara hemma och sova i sin egna säng. Elsa sover också bättre hemma på nätterna märker jag.
I Norrland sov hon i och för sig jättebra dygnet runt, men luften är ju typ 1000 gånger bättre där också så det är väl inte så konstigt, också fick hon sova utomhus hela dagarna nästan.

_________

Mitt nästa projekt här hemma kommer vara (förutom att förbereda allt inför barnvälsignelsen som vi nu har fått ett datum för!!!) att ordna en klädhängare ovanför tvättmaskinen där jag kan hänga upp alla Elsas söta kläder på. Ja, alla de hon använder, hon har ju massa kläder som är alldeles för stort än så länge och de ligger nerpackade i lådor.

Tanken är att köpa en duschdraperi-stång och sätta upp, så slipper man skruva och ha sig. Vi har ingen borr, så vi får hitta andra lösningar :) Den här från Jysk tror jag kommer funka perfekt!


Sen tänkte jag testa klä in lite galgar som blir fina till alla små klänningar :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster