Den är tillbaka!

Vissa mornar, som denna, är så otroligt sköna. Varför? Det är så enkelt som att hon tror sig att sova en stund på morgonen, vilket hon ofta gör men inte alltid så länge att jag hinner göra något mer än att äta frukost.

Min kreativa sida har börjat visa sig igen, och det kliar verkligen i fingrarna efter att få pyssla, baka, planera osv,
Och nu har jag flera projekt igång samtidigt.
Någon gång här under sensommaren/tidig höst, så ska vi ha barnvälsignelse för Elsa. Vi tänkte då kombinera det med att ha en liten inflyttningsfika så jag började skissa på en gästlista (där jag räknar med att kanske hälften kommer) och den landade på ca 70 pers. Då ska man också tänka på att Patrik inte gått igenom den för att se om jag missat någon, + att jag vet fler som ska stå på den som bara inte gör det ännu.

Så, säg att hälften kommer. Då blir det kanske mellan 30-40 pers.
Det vet jag att vi klarar, vi har haft närmare 30 i vår gamla lägenhet som ju var betydligt mindre.

Men då är det dags för steg två. Eftersom att det kommer äga rum en söndagseftermiddag så tänker jag att man behöver bjuda på något lunchaktigt. en lättare mingellunch, + att jag ju vill ha fika. Tårta, lite olika kakor, osv, osv.

Det gjorde att jag nu sitter med en budget i excel och försöker räkna ut vad alla olika rätter och bakverk kommer kosta. Sedan så ska ju alla dekorationer läggas till. Jag vill för en gångs skull köpa blommor och ha i små buketter på borden, samt att jag tänkt ge mig på att göra sådana pompoms. Det samlas även inspirationsbilder på hög på datorn. Både på dessertbord, tårtor, dukningar osv osv.

källa

Ett annat projekt är att vi ju ska på bröllop i augusti och jag måste hitta på klänning och accessoarer.Jag är lite inne på att göra ett sådant diadem som UnderbaraClara gör i sitt webtv-program. Det med små blommor.

Så just nu så bara bubblar det med tankar och idéer. Och jag älskar det. Det känns så skönt att få känna igen sig själv lite granna :)

Kommentarer

  1. Du får säga till mig sen så jag kan hjälpa dig med förberedelserna! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.