April

Solen har börjat värma lite på dagarna nu, det går äntligen att sitta på balkongen om man vill, och det enda jag kan tänka på är att mina blommor förmodligen inte kommer få lika mycket sol i sommar. Om 1-2 veckor får vi besked, om huruvida det blir flytt den 1 Juli eller inte. Förhoppningsvis blir det så :). tänk, en trea med två toaletter, en tvättstuga, full kyl och frys och ett inglasat uterum. Även om uterummet inte har i närheten lika många soltimmar som vår nuvarande balkong (som jag för övrigt älskar SÅ mycket), så hade det varit fantastiskt om vi fick den lägenheten.
Och även om det hade varit skönt att vara flyttade och klara när bäbis kommer så är varje månad vi bor här en tusenlapp vi sparar i hyra.

Det är inte ens 80 dagar kvar nu tills minipaddan är beräknad att anlända, imorgon går vi in i vecka 30, fatta vad fort tiden går, då är det bara 10 veckor kvar. Alla säger att det är så bra att en graviditet är nio månader, för att man ska hinna förstå vad som händer. Hade jag fått bestämma hade den gärna fått vara typ ett och etthalvt år.
Det är ju så sjukt läskigt.

Även om det är underbart.

:)

Kommentarer

  1. Vad mysigt med en solig balkong. Jag hade så gärna velat ha en balkon nu när solen siner varje morgon. Den skiner rakt in i min lägenhet. Supermysigt med vår!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster