snödroppar och ett stökigt skafferi

Jag som hela helgen tänkte att ja, nu har jag tid att blogga, men icket. Nej, jag har inte haft mycket att göra, jag har bara inte tagit mig tid att sitta vid datorn. :)

Istället har jag bland annat suttit med dessa,
Snödroppar i sugar/flowerpaste som Veronica ska ha på sin födelsedagstårta. De ska bli iallafall 6 stycken till, men jag var tvungen att testa så att jag kände att jag visste vad jag gjorde. Det är inte de lättaste blommorna att göra ska jag säga :)
Vi passade även på att rensa ut ur skafferiet. Trots att jag gör det flera gånger per år så hittar vi alltid saker som gick ut för läängesen. Rekordet denna gånger var röd quinoa (eller hur det nu stavas) som gick ut innan vi gifte oss. Härligt!


Så nu är skafferiet organiserat och städat, ett tag. Det brukar aldrig stanna så länge men åh vilken fröjd det är för tillfället att ta fram saker där ifrån nu :)

Vad har ni hittat på i helgen?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.