bio, scones och söndagsmys

Varför ska helgerna alltid gå så fort för?
Veckorna går också fort, men inte på samma sätt. Helgen säger bara POFF, också är den slut, fast än jag försöker att ta det så lugnt som möjligt. konstigt det där :)

I fredags var vi ju på bio, så otroligt skönt med lite egentid och att få komma ut från lägenheten och göra något tillsammans. Filmen i sig var väl sådär. Bra, men svårt att hänga med och fatta vad som hände och vad den handlade om.När jag ser magen uppifrån tycker jag inte alls att jag ser speciellt gravid ut. men tydligen tycker min profil annorlunda :) 


Sen i lördags så tvättade vi, och sen hängde vi med lite olika folk hela kvällen. Också otroligt roligt.
Jag passade på att lyxa till det med scones och hemmagjord blåbärsmarmelad till frukost :)


Söndag var bara slapp, och sen kyrka på kvällen. Awesome som alltid.

Jag och Bob passade på att sova middag under tiden solen lyste och värmde upp sängen :)


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster