söndag :)

Helgerna går så fort nu förtiden. Bara rusar förbi, trots att vi inte alltid gör något.
Igår tog vi en promenad ner till ica, och sen bakade jag bullar och bröd, också lagade vi mat och såg lite film, det var allt vi hann med.

Och nu är klockan redan 20 i ett. och när som helst kommer min fina fina vän hit, det ska bli trevligt :)

Inatt fick jag äntligen sova, efter att ha sovit kanske fem timmar per natt i flera veckor så fick jag plötsligt sova tio timmar inatt. Jag är iofs fortfarande trött, men det var såå skönt att äntligen få sova, och slippa vakna fem på morgonen och inte kunna somna om :)

nu ska jag sätta igång kaffe, och ta ut sockerkakan ut ugnen! :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.