helg!

Officiellt sett så började min skola om i måndags, i praktiken börjar den inte förens på måndag vilket gör att jag bara gått hemma och myst den här veckan, eller ja, jag har fixat endel och bakat åså, men också tagit det lugnt.

Det värsta är bara att tiden gått så sjukt fort, nu är snart fredag slut och sen är det helg och sen börjar skolan om, inte för att jag har något emot skola. Min klass är fantastisk. Men det är bara själva grejen. Att lovet är slut.

glad är jag att jag om inte ens ett halvår kommer få gå på en betydligt längre ledighet :)

bakade förövrigt några av de bästa macaronsen jag gjort ever. Nöjd tjej!
Recept åså kommer lite senare :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.