Halvtid

Igår hade exakt halva tiden gått som du ska vara i magen, det är ju faktiskt lite galet, att vi REDAN passerat halvtid. Och den här terminen kommer bara rusa förbi har jag en känsla av. Du sparkar hårdare för varje dag och jag kan verkligen bli förundrad över att det finns en liten människa i mig. Du har två ben, två armar, två fötter och två händer. Du är så fantastiskt skapad och du är ett litet mirakel.

Tänkte visa dig vilka kläder vi köpt, har inte alls köpt mycket utan det mesta får du ärva av mig och din pappa, men allt kommer ju ändå vara helt nytt för dig :)


Jag har inte alls köpt så mycket kläder till dig, men dessa tre bodys ska du få, och den med grodan är min favorit.Din pappa kallas nämligen för paddan, så allt med grodor och paddor får mig att le, så denna handduk som du fått av min faster, den passar perfekt :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.