Gräsänka

Jag älskar att vara hemma själv, om jag vet att Patrik kommer hem samma dag. Jag kan gå och lägga mig och sova jättegott, bara jag vet att han kommer hem under kvällen/natten. MEN när jag vet att han inte kommer hem förens dagen efter, då blir det jobbigt. Tv:n måste stå på, det måste vara tänt i hallen, jag väntar in i det längsta med att gå och lägga mig vilket gör att jag är astrött dagen efter. Det är tur att jag har kissen hemma som håller mig sällskap :)Ikväll ska jag iallafall få tiden att gå genom att julpynta. Ja, ni hörde rätt. Ni kanske tycker ajg är skogstokig som julpyntar nu, men då vi firar både jul och nyår borta så hinner jag ju inte njuta av julpyntet något om det kommer upp i början av december. + att första advent faktiskt är typ 2 december och då måste ju allt vara framme! :)


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.