Ljusdekoration

Jag har ett sånt litet växthus från IKEA, och i somras när jag var hem så hälsade jag på min finfina vän Johanna. Hon hade ett likadant växthus och hon hade gjort så fint med ljus i det. Så jag tänkte att till vintern, när jag inte längre har massa sticklingar och småväxter i det, då ska jag också göra så.

Sagt och gjort, för några dagar sedan så satte jag igång och då det börjar bli höst nu så passar väl höstfärger toppenbra tänkte jag. Körde bara på det jag hade hemma vilket blev lite olika blockljus, ljusfat, vita dekorstenar, potpurri i höstfärger och lite konstgjorda rosblad. Dock har jag inte bestämt mig för om rosbladen ska vara kvar eller inte. Vad tycker du?
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.