i regn och solsken

Vädret verkar ha kommit igång nu, hoppas bara det håller i sig.
Om det är fint väder fortfarande imorgon så ska jag passa på att sola lite på balkongen.
Men först kommer det bli gymmet kl. 8. Jag är så grymt glad att jag hittat

 
(klicka på bilden för att komma till hemsidan)

Sen måste jag tydligen skriva lite önskelistor också, fyller år om typ två veckor och älsklingen verkar inte förstå när jag säger att jag minsann INTE vill ha något firande. Jag tycker inte om att fylla år, snarare är det så att bara tanken på det får det att tjockna i halsen av gråt.

Jag har inget alls emot att bli gammal, jag tycker bara det är jobbigt med högtider. Julafton är samma sak.

Så jag får passa på att önska mig saker som ingen har råd att köpa, typ en bakmaskin(jag har ju en stoor bakmaskin men det hade suttit fint med en 3 liters kitchen aid i någon snygg färg!) och en bra halvkompakt kamera. En ny dator hade suttit fint, en bil, gratis bränsle till bilen,
Ja listan på dyra saker kan göras lång. :)

Nu ska jag mysa med min man och vår kisse i soffan.
Ha en skön måndagskväll!

Kommentarer

  1. Haha, dom ser så roliga ut när dom är rädda :)
    Men samtidigt är det bra att dom ändå inte trivs för bra utomhus, en kompis katt fick följa med hem till hennes föräldrar ganska ofta på sommaren, och det slutade med att katten vart deprimerad inomhus i lägenheten så dom fick ge katten till hennes föräldrar så den fick vara utomhus hela tiden istället :/

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.