dessa underbara böckerUppe med tuppen,
Som vanligt har jag varit vaken sedan sex. Och nu ska jag snart åka till gymmet, och sedan panikduscha och åka till Smyrnacafét för att baka hela eftermiddagen. :)

På gymmet har de världen bästa grej, en bokhylla full med böcker, som du FÅR om du vill. Alltså, man tar med sig böcker man har hemma men inte vill ha kvar, också får man ta med sig en eller två böcker från de som finns på gymmet. Så byter man med varandra. Vill man får man lämna tillbaka den, som på ett bibliotek, men annars är det bara behålla den.Det är något jag längtar efter nu när jag åker upp till Piteå om några veckor, att få med mig det meta av mina böcker ner hit till Göteborg. Jag har sååå många böcker hemma som jag saknar och vill läsa igen.

Bland annat serien om klanen Otori, helt fantastiskt skrivna böcker. Över Näktergalens golv heter den första och jag tycker verkligen du ska läsa dem om du inte har gjort det!

Kommentarer

  1. Jag får låna dem av dig när du tagit ner dem! :) jag har också sett sån byta böcker-hylla. Det är ju en superbra idé!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster