Kristi Himmelsfärd


Kristi himmelsfärd. Tänk att vi redan är där.

Igår var en riktig deppardag för mig. Efter det att vitrinskåpet blev gulflammigt. Och det sedan visade sig att vi måste shellackera hela skåpet och sedan måla om det med vit lackfärg.

Men sedan en otroligt god pizza med Nathalie och sedan en kväll på Sisters, där vi fick massage, handkur och fina naglar följt av ett underbart möte med besök från Hillsong Stockholm. Det avslutade jag med att sova otroligt gott och idag är jag på bra humör igen.Jag har lackat med den shellacken vi hade, vilket räckte till typ 1/4 del av allt det som ska lackas.
Och sedan har jag börjat måla en av köksstolarna. och ska strax påbörja den andra.

Stina och jag
Sedan har jag nog tänkt baka lite, om jag hittar något bra muffinsrecept eller så. För imorgon kommer Fina Stina och Nathalie hit, vi ska mysa, och om det är fint väder, ta en promenad i parken och dricka kaffe. Det är guld värt med fina vänner.


Fina Nathalie

Kommentarer

  1. Haha. Viöken rolig bild på oss!! Vad trevligt det var i går, det får inte dröja så länge innanvi ses igen. Pussar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.