Helg

Det har varit en intensiv och.. intressant helg.
I lördags var jag och fikade med fina fina Becca, på Kanold, helt underbart fik!





Sen igår så satt jag i 2,5 timma utanför Bo Grönt, en stor blomsteraffär som öppnade i Gårdsten igår.
Inte för att vänta på att de öppnade nej, utan väntade på skjuts hem.

Jag hade inte tänkt handla något när jag gick dit, men väl där så fick jag salladsfrön, två jordgubbsplantor, tre stora plastkrukor och 250(!!!!) Liter planteringsjord för 200 kr. Vem kan säga nej till det ?

Men det är svårt att gå hem med 5 st 50 liters säckar med jord, plantor och krukor.
Patrik hade bil men den tjorvade och de trodde att den gått sönder så det var bara för mig att sitta där och vänta. Men jag är sjukt nöjd ändå! Senare kommer ni få se allt jag lyckades göra med endast EN påse, fatt jag kommer ha jord i evigheter!

Sen är det jätteroliga saker som händer lite längre fram nu i vår men mer om det sedan :)



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.