Balkongen

Nu är hela vår balkong nymålad, det enda kvar nu är att balkongräcket ska upp.
och sen ska det göras mysigt!


ALBERT Hylla IKEA Obehandlat trä; kan oljas, vaxas eller laseras för en personlig prägel och en slitstarkare yta.RAMSÖ Parasoll IKEA Textilen är vattenavvisande och den har ett mycket bra UV-skydd (95,9 - 97,4% av UV-strålningen blockeras).SÄRÖ Dyna IKEA Vändbar; två sidor att använda.


Det här är bara några av sakerna som kommer finnas på balkongen i sommar. Hyllan skall givetvis oljas in, sen ska den fyllas med krukor och ljuslyktor. 


Såhär ser köksfönstret ut, här finns citronplantor, hälsoväxter, basilika, koriander, persilja, timjan, citronmeliss, sommarmalvor, solrosor, slingerkrasse, paprikaplantor, och en slingerväxt och en krukväxtsom jag alltid glömmer namnen på som jag fått av min underbara svägerska Linnea,På köksbordet finns sallad, morötter, gullök och jordgubbsplantor som väntar på att få komma ut i solen och värmen.

Kommentarer

  1. Hejsan Ewa,
    så mysigt med alla dessa plantor! Jag önskar jag också hade tid och utrymme att odla lite. Skulle du vilja visa upp balkongmålningen och hela balkongprojektet på Byggla? Det är bara att maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer. Är du intresserad får du en liten välkomstpresent! :)
    Lycka till med balkongen och trevlig helg!
    /Vendela på Byggla

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.