tankar på flykt


alla bilder ovan är från google, sökord nagellackVi räknar för fullt på skolan nu inför ekonomitentan som är om två veckor. Dock har våran lärare sagt att max två timmar åt gången ska man sitta med siffror.

Så, för att tänka på annat så drömmer jag mig bort till sommaren och allt jag gillar med den, 
Förutom att jag längtar ihjäl mig till att fixa iordning balkongen så finns det en annan sak jag älskar med sommaren(förutom alla underbara sommarkläder) och det är nagellack.
Det finns få saker som får mig att känna mig så somrig som färglada nagellack, helst i grönt, turkost, rött eller rosa.

Just nu är mina naglar så otroligt fula och trasiga så jag ska köpa lite nagelkurer och sen när de växt till sig lite ska de pyntas i alla de möjliga härliga färger!

Kommentarer

  1. Men tack Ewa. Det var snällt sagt :)

    SvaraRadera
  2. Förlåt om jag redan frågat men är så himla angelägen om att få min butik dit jag vill, vore så tacksam om du ville hjälpa mig och gilla butikens facebook sida: http://www.facebook.com/hopedesignsmycken

    Finns även en tävling där nu :)

    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.