Skåpet

Här är den, vår efterlängtade byrå, som vi letat, med ljus och lykta på blcoket, seconhands, vi har varit nära på att köpa många, både liknande denna och andra, men så helt plötsligt fanns den där.. gratis!Våra fina serviser som äntligen får synas och inte behöver vara instängda i mörka skåp


Ikväll har jag njutit av sällskapet av min mor. Alltid skönt att få sitta och prata med henne.
Nu, ska jag göra något som jag inte gjort på länge, jag ska ta ett varmt bad och läsa en bok.
Vardagslyx.


Kommentarer

  1. Det är klart att plantera räknas, min plan till helgen är att köpa en blomlåda som jag kan plantera något i. Förhoppningsvis får den hänga orörd på vår franska balkong även om vi bor på bottenplan...

    Jag ser att du har massor av plantor i köksfönstret, supermysigt!! Jag skulle också vilja he, men det är som ingen idé när jag inte bor hemma.. kanske att man kan plantera något när jag kommer hem i juni, om det inte är försent då.. puss skruttefia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.