en sån dag

Vissa dagar är sådär allmänt jobbiga, man har sovit dåligt, kroppen gör ont, och ja, ni vet.
Att jag har prov på måndag och måste plugga gör inte min dag bättre.

Däremot det faktum att min fina fina Stina kommer hem till Götet idag och att det första hon ska göra är att träffa mig, det kommer höja den här dagen så enormt. Att den sedan kommer få avslutas med ännu en filmkväll med alla våra härliga ungdomar här i Gårdsten gör all trötthet, läsning och smärta i kroppen väl värt att gå igenom.

Alla dagar är inte bara bra dagar, och det är helt okej!

Jag gillar att man ser hur vindögd jag är på den här bilden! (Nej mamma, det har inte växt bort :) )


Min fina stina!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.