Inspiration till skolarbete sökes

Det är intressant hur många saker som blir betydligt mycket roligare när man ska sätta sig med skolarbete. Städning, diskning, sortering av smutstvätt och framför allt dessa pyssel tankar.
Är det något jag alltid gör när jag egentligen borde plugga är det att tänka ut vad jag vill pyssla med den närmsta tiden.

Idag har jag tex. funderat på vart jag hade velat sätta upp hyllor i köket, hur dessa skulle se ut och hur och vad jag ska ställa på dem.

Jag har även tänkt piffa upp och skapa lite nya lampor, klä in min "klädes-modell-docka" i mer papier mache och sedan i fina spetsdukar som jag har sett billigt på second handen vi har här i Angered.

Sedan har jag tänkt baka lite ikväll, dock inte till mig själv utan till Activity imorgon. chokladbollar och kolakakor. sånt som är enkelt att göra och går bra att frysa in.

Men nu har jag en pressrelease som ska bli klar. Det är inte lika fyllt med motivation. Att detta inte alls är något jag kan eller har intresse av gör det inte lättare. Dock hjälper det lite att mannen sitter i rummet bredvid, även han nedgrävd i skolarbete.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.