pucken :)

Tänkte att jag skulle svara på din fråga Emma :)

den "Pucken" som följde med kryddorna, var typ, komprimerad jord, vet inte riktigt hur jag ska förklara det bättre, när man hällde på 2 dl vatten så svällde det och blev en full mugg med jord som innehåller tillräckligt med näring för de första veckorna. :) det fanns att köpa bara sånna komprimerade små block på IKEA också, dock hittar jag det  inte på hemsidan.
Kommentarer

  1. Aha, det är typ torvbricketter! Jag läste visst för fort i inlägget, för jag förstod det som att du hällde på två dl jord ovanpå bricketterna, det lät väldigt omständigt :)
    Nu när jag tittar igen ser jag ju att det står klart och tydligt att det var två dl vatten du hällde på :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.