Igårigår såg jag ut såhär,klänningen kommer från Sisters,
koftan kommer från H&M
Halsbandet är Tomas Sabo
Armbandet är från en i norra sverige som gör tennbroderier
och örhängena är SnöHoppas att du hade en jättebra dag igår!!

Kommentarer

  1. Jag har inte sett dig live i lugg ännu, ska bli spännande. Du passar ju superbra i det!

    Jo, jag utgick från det draperade korsettlivet i mönsterkonstruktionsboken när jag gjorde klänningen. Var lite förvirrad där ett tag över hur jag skulle få till mönstret till draperingen, men sen fattade jag att jag skulle plocka bort två delar och då gick det mycket bättre. haha.

    Jag hör av mig när jag kommer till gbg. Vi har inte bokat biljetter ännu, men gör nog det snart. Pussar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.