sömntutaJag trodde att jag skulle hinna med hur mycket som helst idag, och det kanske jag gör, dagen är ju inte slut än, men jag har också nyss vaknat. DET trodde jag inte. Jag brukar alltid vakna vid nio när jag är ledig fast jag inte sätter larm så det trodde jag minsann att jag skulle idag med.

Men icket.
En skoluppgift ska göras klart idag, sen ska jag åka in till stan, köpa ett par byxor, en julklapp till Linnea och en till Pär, sen ska jag och älsko åka och träna.

Om jag har tid och ork sen, så ska jag baka julgodis, jag har LÄNGTAT efter det så länge men varit så otroligt trött sista tiden att jag bara orkat tänka ut vad jag ska göra, och sen har det tagit stopp. Men då jag sovit ut idag så hoppas jag att jag ska kunna göra det ikväll.

bilden är från "Julgodis" av Johanna Westman och tagen av hemmahosemma.com
Förutom citronkola ska det göras knäck och vit chokladfudge.

Men nu, upplevelseprodukt i lappland!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.