partey

Idag smäller det, först, kommer min underbara underbara vän Madicken och hennes man Johan hem till oss, och sen, vid halv sex kommer det börja droppa in människor till våran inflyttningsfest. Fest, jag har svårt för det ordet, egentligen så borde man bara förknippa det med trevligheter, god mat/gott fika, härliga människor, men allt jag tänker på är misslyckade fester där alkoholen fått alla att göra saker de kommer ångra resten av livet.

Tråkigt, att gamla minnen kan påverka hur ett ord blir laddat åt något håll.
så nu försöker jag ladda det med nya minnen, trevliga sådana.

Det ska, som alltid, bli spännande att se hur det går med människor som kommer från olika grupper i ens umgängeskretsar, förhoppningsvis går allt bra.

Men innan något av det kan inträffa så ligger det en skoldag framför. Och hur trött och skolless jag än är nu, så är det bara några veckor kvar till jul, and it keeps me going.

Ikväll, lovar jag massor med bilder, på trevliga människor, och självklart på min fikabuffé ;)

<3<3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.