jullängtan

Nu längtar jag verkligen ihjäl mig till jullovet, jag behöver få vila, sova, jag är en sådan människa som skulle kunna tänka sig att vara ledig jämt, jag ÄLSKAR att vara ledig. hur länge som helst. så länge det kommer in pengar! haha.

Det lyxlivet kommer jag dock aldrig ha då min underbara man läser till lärare.

Men snart får jag vara ledig i två veckor, och en av dem kommer att spenderas i malmö.

Men innan dess ska jag hinna göra en lastbilstårta, två skoluppgifter, julgodis, tvätta,städa, slå in och göra klart julklappar, hjälpa till i smyrnacafét, gå på Mary Kay hudvårdsklass, packa, gå på julavslutningsfest, fira lillebror som fyller år, och såklart, gå till skolan.

men jag har ju en helvecka på mig så det är inga problem ;)

<3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.