Underbara hus!

Vi sitter hemma i Emmas FANTASTISKT fina hus och pluggar. (Patrik, jag vill flytta hit!!) helt underbart fint! Och bra går det, vi har ett grupparbete i bransch och omvärldskunskap då vi ska göra en nuläges och omvärldsanalys på ett turistområde i Sverige och jag och min grupp har om Naturturismen i lappland.

Och snart är vi klara, känns otroligt skönt och roligt nu när det börjar gå bra!Ni får väldigt gärna komma med kommentarer och synpunkter på vad ni vill läsa om här, ni är ca 100-150 stycken som är in här varje dag och jag vet inte riktigt vad ni vill veta, så skriv gärna vad du gillar av det jag skriver och vad som inte är så intressant :)


<3<3

Kommentarer

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.