sick

Det blev inget Köpenhamn för mig tyvärr. känns jättetråkigt men är inte så mycket att göra åt då illamående och gråtattacker höll mig vaken halva natten och när jag vaknade efter att ha sovit typ 4 timmar hade förkylningen slagit upp igen.


så jag gör det bästa jag kan för att fördriva tiden, jag syr och lyssnar på Rihannas nya album, Talk that talk. vad jag syr kan jag dock inte säga då det är julklappar, men jag kan meddela att det går sjuka mängder tråd.

Det är tur att det inte gör något att vara illamående när man syr. Fast jag hatar att må illa så det får gärna gå över.


Kommentarer

  1. Självklart vännen, det bara du kommer med plåtarna så får du låna ugnen ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster