Busenkel soppa

Igår gjorde jag en jättegod och busenkel soppa, egentligen skollovet bara vara lök, broccoli och potatis i men jag slängde ner morötter och palsternacka också :-) hacka allt i bitar och kika i grönsaksbuljong i 10 minuter, mixa sedan soppan och blanda i matlagningsgrädde, salt och peppar och låt koka upp under omrörning.  Servera :-)

Jag fick dock hälla bort massa buljong innan jag mixade den och den blev nästan ändå för rinnig, sen hade jag i feb trädde så jag klickade creme fraiche och det dunkade superbra!Kommentarer

  1. Den ligger på riksdalersgatan där vi redan bor bara lite längre bort på gatan så det blir inte så långt tt flytta :))

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.