brödbak!

Så otroligt skönt det är med helg.
Jag borde iochförsig inte ha sovit så länge idag då jag har endel att göra här hemma också men det var otroligt behövligt.

Nu är det brödbak pågång.
Jag har ju det otroligt goda limpreceptet från min mormor, och jag brukar lyckas med det ungefär varannan gång.( vert inte riktigt varför det inte funkar de andra gångerna när jag gör exakt likadant alla gånger.. :P) så det ska göras, också blir det lite vetebullar och källarfranskor.

Vi äter så vansinnigt mycket bröd här hemma så jag måste fylla upp frysen nu när jag är ledig några dagar och har tid ;)

Såhär ska limpan se ut när den blir som den ska :)

<3<3


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.