arg och förväntansfull

jag är så arg så jag tror att jag spreicker. DEt går inte att insallera mitt nya sims för att jag måste uppdatera mitt gamla, men det vill inte uppdatera sig så nu ska jag ringa EA GAMES så fort de öppnar klockan 10. Fram tills dess ska jag bli klar med vad jag ska prata om på ungdomsgruppen ikväll. Sen ska jag baka en tårta, och hinna åka och gå med mamma på stoff och stil :)

så jag har mycket att göra idag, och imorgon, åh vad jag längtar tills imorgon, när jag ska få gå på Sy och Inspirationsmässan med min Finaste Stina.  fy vad jag saknar henne när hon inte bor i göteborg längre.

jag har så många ideer på vad jag ska sy nu så det är helt sjukt. wiiie!

den här klänningen texBilden är från stoffochstil.se

:)

<3<3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.