Tjej-middag/Girl-dinner

När en vän säger att man ska vara på ett ställe en viss tid, och man märker när man kommer dit att hon har ordnat värsta mysiga tjejmiddagen då blir man glad! Så otroligt roligt jag haft ikväll och jag har ätit SÅ god mat. Olika pajer, pastasallad, pizzabullar, och massor med olika chokladiga och kladdiga kakor till efterrätt. Det var längesen jag åt så mycket gott på en och samma kväll. ! 

Jag glömde dock helt att fota då jag inte hade telefonen på mig. Men de andra tjejerna tog massor med kort(och med riktiga kameror dessutom, ingen sketen mobilkamera ;) ) så jag lovar att det kommer upp här så fort jag har fått av dem! :) 

Såhär ser de iaf ut, de fina tjejerna!

Fina fina Emma, Jessica, Johanna, och sista bilden, Rebecca, jag och Veronica i Florence!

Hoppas att det var okej att jag lånade bilderna av er tjejer :)

Nu ska jag sova en otroligt god natt!
Och hoppas att ni också gör det!

________________________________________________

When a friend says that you should be in one place a certain time, and you notice when you get there that she has arranged a very nice girl dinner, you will be happy! So incredibly fun I have hadtonight and I have eaten so good food. Various pies, pasta salad, pizza rolls, and lots of differentchocolate and sticky cakes for dessert. It was a long time since I ate so much good food in oneevening. !

I totally forgot to take pictures but the other girls took lots of pictures (and with real cameras, nolousy camera phone;)) so I promise it will appear here as soon as I have received the picturesfrom them! :)

Here's how they look, these beautiful girls!


Beautiful beautiful Emma, Jessica, Johanna, and the last picture, Rebecca, me and Veronica in Florence!
Now I'll sleep incredibly well tonight!
And I hope you will too!

<3<3


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.