Allt är som det ska vara

God morgon!


Igår blev vi nästan helt klara med lägenheten. Olov och Angelica är där nu och tapetserar  det sista.
Jag är så otroligt tacksam.
Tacksam för att Gud har gett mig så underbara vänner(och släktingar, Olov är min kusin och Angelica är min tremänning, neskusin.) De har verkligen ställt upp för oss både när det gäller bröllopet och lägenheten.
Vi hade  aldrig klarat det så här bra utan dem.


Och sen är jag så tacksam för lägenheten. Ju mer allt blir klart, ju mer känner jag att jag är på helt rätt ställe. Det är  i den lägenheten som jag och Patrik ska börja dela varandras liv på allvar, det är där vi ska börja bygga vårat liv. 


Gud är en gud som förser, inte någon som bara roffar åt sig. Han bryr sig verkligen om våra liv och våran framtid. Han är den bästa pappan man kan önska sig. (Sen har jag även den bästa jordiska pappan, tänk så underbart att få ha två, som är så otroligt bra)


Blessed be the name of the Lord. 


_______________________________________________________________________________

Good morning!

Yesterday, we were almost finished with the apartment. Olof and Angelica are there nowand putting up the last wallpaper
I am so incredibly grateful.
Thankful that God has given me such wonderful friends (and relatives, Olov is my cousinand Angelica is my second cousin.) They have really come through for us in terms of both the wedding and the apartment.
We could not have done it this well without them.

And then, I am so grateful for the apartment. The more everything becomes clear, the more I feel that I am in the right place. It is in the apartment that me and Patrick will start sharing each other's lives seriously, that's where we should start building our lives.

God is a God who provides, not someone who just grabbing. He really cares about our lives and our future. He is the best father one could wish for. (Then I also have the bestearthly father, it's so wonderful to have two, that is so incredibly good)
Blessed be the name of the Lord. 


<3<3Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.